Asiakastarinat

Meillä on ollut ilo työskennellä Suomen tunnetuimpien työnantajien kanssa. Nämä edelläkävijät ovat halunneet parantaa esimerkiksi työyhteisönsä osaajien elämäntilannekokemusta, mikä on merkittävä osa työntekijäkokemusta.

Case Cloubi: Audintoinnilla työntekijälähtöinen näkökulma HR-käytäntöihin

Fambition toteutti Cloubille työntekijäkokemuksen auditoinnin, joka on tehokas HR-prosessien läpivalaisu keskittyen työntekijän kannalta kriittisiin hetkiin.
Lue lisää täältä

Kiwa kaipasi työntekijöilleen uusia näkökulmia omaan hyvinvointiin ja työn tekemiseen sekä työntekijöille konkreettisia työkaluja ajanhallinnan ja arkihyvinvoinnin tueksi.

Lue lisää täältä.

Isähaasteeseen tarttuneet työpaikat saivat työyhteisölleen relevantit ratkaisut isäystävällisyyden kehittämiseen. Kehitystarpeet tunnistettiin jokaiselle osallistuneelle työnantajalle tehdyn kyselyn ja konsultoinnin kautta. Lue tarkemmin Isähaasteesta.

Webp.net-resizeimage

Valmennuksia avainosaajille

Accenture on tarjonnut jo kahdesti avainosaajilleen Fambitionin valmennuksen. Accenturen väki on vakuuttanut meidät energiallaan ja sujuvalla yhteistyöllä! Accenture tarjoaa mm. strategian, digitaalisuuden ja teknologian asiantuntijapalveluita.

Ratkaisukeskeisiä teemailtoja

Akavan Erityisalat ovat tarjonneet jäsenilleen ratkaisukeskeisiä valmennusiltoja ruuhkavuosi ja sujuvasti töihin perhevapaalta - teemoilla. Tapahtumien suosion ansiosta liiton jäsenet pääsevät jatkossakin hyötymään työn ja perheen yhteensovittamiseen pureutuvasta valmennuksista. Akavan Erityisalat on monialainen ammattiliitto ja palvelujärjestö, jonka jäsenet työskentelevät kulttuurin ja hallinnon sekä viestinnän ja hyvinvoinnin aloilla asiantuntija- ja esimiestehtävissä.
Webp.net-resizeimage

Oivallutuksia palveluyritykselle

Gofore on kasvuhaluinen digitalisaation palveluyritys, jonka kaksi työntekijää on osallistunut Fambitionin ruuhkavuosivalmennukseen. Goforen Arto Paasovaara kehui valmennusta Trendi-lehdelle 2/2018: "Olen tykännyt siitä, että olen päässyt miettimään perheen ja työelämän yhteensovittamisista monesta eri kulmasta. Kyse on pienistä oivalluksista ja muutoksista."
Webp.net-resizeimage (1)

Elämäntilanteen johtamisesta oppia

LSKL on tarjonnut esihenkilöilleen pitkäjänteisen valmennuksen, jonka aikana he kehittyivät perheystävällisen johtamisen esimerkillisiksi osaajiksi. LSKL kehittää lastensuojelua ja vaikuttaa rohkeasti yhteiskunnassamme.
specia_logo

Työpajoja tasapainon löytämiseen

Specia tarjoaa ruuhkavuosia eläville jäsenilleen ratkaisukeskeisiä työpajoja. Työpajoissa jäsenet saavat helpotusta arjen hallintaan sekä työn ja muun elämän tasapainoon. Specia ry on asiantuntijoiden ja esihenkilöiden akavalainen ammattijärjestö.

Lisäksi olemme saaneet palvella asiakkainamme monia muita upeita edelläkävijöitä, joiden joukossa ovat olleet mm. kansainvälinen teknologiayhtiö, nimekäs konsultointiyritys sekä tunnettu rakennusyhtiö.

Haluatko mukaan?

Linda Rautanen
Työntekijäkokemuksen asiantuntija: yksilö- ja johtoryhmä-coaching, brain-based
050 570 8790

Työnantaja, haluaisitko nimesi näkyvän edelläkävijöiden joukossa?