Asiakastarinat

Meillä on ollut ilo työskennellä Suomen tunnetuimpien työnantajien kanssa.

Case Innolink: Työntekijäkokemuksen nykytilan kartoitus ja inhouse people-asiantuntijan hyödyntäminen

Fambition keräsi Innolinkin johdolle työntekijäymmärrystä haastatteluiden, työpajojen ja havainnoinnin avulla. Yhteenvedon jälkeen tuloksia on hyödynnetty jo osana laajempaa toiminnankehittämistyötä sekä uutta strategiaa. 

Yhteistyö on jatkunut analyysin jälkeen Fambitionin inhouse People-asiantuntijan hyödyntämisellä.

Lue lisää asiakastarinasta ja asiakkaan palautteesta


Case Lyyti: Työntekijäkokemuksen kartoituksella  työntekijäymmärrystä Lyytin kasvun tueksi

Fambition keräsi Lyytin HR:lle ja johdolle työntekijäymmärrystä analysoimalla työntekijäkokemuksen nykytilaa ja kriittisiä hetkiä. Työntekijöiden haastattelemisen lisäksi tietoa kerättiin analysoimalla Lyytin henkilöstökyselyjä, erityisesti avoimia vastauksia. 

Lue lisää asiakastarinasta ja asiakkaan palautteesta

Case Lyyti: Palkitsemisvalmennus tiiminvetäjille ja coaching-yhteistyö

Fambition toteutti palkitsemisvalmennuksen Lyytin tiiminvetäjille.

Valmennuksen sisältö rakennettiin ketterästi yhdessä asiakkaan kanssa. Fambition korosti valmennuksessa ihmislähtöisiä lähestymistapoja ja työkaluja palkitsemiskeskusteluun.

Valmennuksen jälkeen olemme coachanneet Lyytin tiiminvetäjiä työssään ja coaching-yhteistyö jatkuu edelleen.

Lue lisää asiakastarinasta ja asiakkaan palautteestaCase Unilever: Tulevaisuuden taitoja vahvistavat työpajat Unileverin työntekijöille

Fambition suunnitteli ja toteutti valmennuskokonaisuuden, joka pohjautui Unileverin globaaliin konseptiin mutta paikallisen organisaation ja ihmisten tarpeisiin sovellettuna.

Lue lisää asiakastarinasta ja asiakkaan palautteesta

Fambition teki in-house HR-roolissa töitä Terveystalolle

Fambition toimi in-house HR roolissa. Terveystalolla on ollut tarve ulkoisille osaajille HRD- ja rekrytointitehtävissä.


Case PHHYKY: Työntekijäkokemuksen kehittämisen
kumppanuus

Fambition toteutti Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymälle keväällä 2020 työntekijäkokemuksen auditoinnin. Auditoinnin pohjalta PHHYKY sai ulkopuolisen arvion työntekijäkokemuksen kehittämisen nykytilasta, vahvuuksista ja tunnistetuista kehittämiskohdista.

Työntekijäkokemuksen kehittäminen jatkuu Päijät-Hämeessä muutosohjelman ja strategian mukaisesti. Fambition jatkaa työryhmän asiantuntijakumppanina ja sparraajana tällä muutosmatkalla.

Lue lisää asiakastarinasta ja asiakkaan palautteesta


Case Cloubi: Audintoinnilla työntekijälähtöinen näkökulma HR-käytäntöihin

Fambition toteutti Cloubille työntekijäkokemuksen auditoinnin, joka on tehokas HR-prosessien läpivalaisu keskittyen työntekijän kannalta kriittisiin hetkiin.

Lue lisää asiakastarinasta


Fambition on Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelman luotettu asiantuntijakumppani

Ohjelman tavoitteena on edistää työn ja muun elämän yhteensovittamisen käytänteitä työpaikoilla. Perheystävällinen työpaikka -tunnuksen voi saada työnantaja, joka täyttää perheystävällisyyden kriteerit. Tunnuksen myöntää Väestöliitto ry. Tunnus kertoo työnantajan sitoutumisesta perheystävällisyyden toteuttamiseen ja organisaation sosiaalisesta vastuullisuudesta.

Onko työpaikkanne erityisen perheystävällinen tai haluatteko tulla sellaiseksi? Tutustu Fambitionin Perheystävällisen työpaikan kehittämisen palveluihin.


Case Mela: Valmennuksilla perheystävällistä johtamista

Fambition valmensi Melan esihenkilöitä perheystävällisestä johtamisesta. Melassa haluttiin kehittää perheystävällistä esihenkilötyötä arjessa. Fambition toteutti kahden valmennuksen sarjan, jossa esihenkilöitä osallistettiin ja oivallutettiin sekä lisättiin työntekijäymmärrystä ja annettin konkreettisia työkaluja.

Valmennukset ovat toimineet hienosti asiassa herättelijänä ja saimme hyvin keskustelua aikaan perheystävällisyyteen liittyvistä asioista. Osa esimiehistä koki valmennusten aikana ahaa-elämyksiä eli se avarsi käsitystä perheystävällisyyden kokemisesta työntekijän silmin.

Kiwa kaipasi työntekijöilleen uusia näkökulmia omaan hyvinvointiin ja työn tekemiseen sekä työntekijöille konkreettisia työkaluja ajanhallinnan ja arkihyvinvoinnin tueksi.

→ Lue lisää asiakastarinasta.


Isähaasteeseen tarttuneet työpaikat saivat työyhteisölleen relevantit ratkaisut isäystävällisyyden kehittämiseen. Kehitystarpeet tunnistettiin jokaiselle osallistuneelle työnantajalle tehdyn kyselyn ja konsultoinnin kautta. Lue tarkemmin Isähaasteesta.

Webp.net-resizeimage

Valmennuksia avainosaajille

Accenture on tarjonnut jo kahdesti avainosaajilleen Fambitionin valmennuksen. Accenturen väki on vakuuttanut meidät energiallaan ja sujuvalla yhteistyöllä! Accenture tarjoaa mm. strategian, digitaalisuuden ja teknologian asiantuntijapalveluita.
Webp.net-resizeimage

Oivallutuksia palveluyritykselle

Gofore on kasvuhaluinen digitalisaation palveluyritys, jonka kaksi työntekijää on osallistunut Fambitionin ruuhkavuosivalmennukseen. Goforen Arto Paasovaara kehui valmennusta Trendi-lehdelle 2/2018: "Olen tykännyt siitä, että olen päässyt miettimään perheen ja työelämän yhteensovittamisista monesta eri kulmasta. Kyse on pienistä oivalluksista ja muutoksista."
Webp.net-resizeimage (1)

Elämäntilanteen johtamisesta oppia

LSKL on tarjonnut esihenkilöilleen pitkäjänteisen valmennuksen, jonka aikana he kehittyivät perheystävällisen johtamisen esimerkillisiksi osaajiksi. LSKL kehittää lastensuojelua ja vaikuttaa rohkeasti yhteiskunnassamme.

Lisäksi olemme saaneet palvella asiakkainamme monia muita upeita edelläkävijöitä, joiden joukossa ovat olleet mm. kansainvälinen teknologiayhtiö, nimekäs konsultointiyritys sekä tunnettu rakennusyhtiö.

Haluatko mukaan?

Linda Rautanen
Työntekijäkokemuksen asiantuntija: yksilö- ja johtoryhmä-coaching, brain-based
050 570 8790

Työnantaja, haluaisitko nimesi näkyvän edelläkävijöiden joukossa?