Asiakastarinat

Meillä on ollut ilo työskennellä Suomen tunnetuimpien työnantajien kanssa. Nämä edelläkävijät ovat halunneet parantaa esimerkiksi työyhteisönsä osaajien elämäntilannekokemusta, mikä on merkittävä osa työntekijäkokemusta.


Case PHHYKY: Työntekijäkokemuksen kehittämisen
kumppanuus

Fambition toteutti Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymälle keväällä 2020 työntekijäkokemuksen auditoinnin. Auditoinnin pohjalta PHHYKY sai ulkopuolisen arvion työntekijäkokemuksen kehittämisen nykytilasta, vahvuuksista ja tunnistetuista kehittämiskohdista.

Lue lisää asiakastarinasta ja asiakkaan palautteesta


Case Cloubi: Audintoinnilla työntekijälähtöinen näkökulma HR-käytäntöihin

Fambition toteutti Cloubille työntekijäkokemuksen auditoinnin, joka on tehokas HR-prosessien läpivalaisu keskittyen työntekijän kannalta kriittisiin hetkiin.

Lue lisää asiakastarinasta


Fambition on Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelman luotettu asiantuntijakumppani

Ohjelman tavoitteena on edistää työn ja muun elämän yhteensovittamisen käytänteitä työpaikoilla. Perheystävällinen työpaikka -tunnuksen voi saada työnantaja, joka täyttää perheystävällisyyden kriteerit. Tunnuksen myöntää Väestöliitto ry. Tunnus kertoo työnantajan sitoutumisesta perheystävällisyyden toteuttamiseen ja organisaation sosiaalisesta vastuullisuudesta.

Onko työpaikkanne erityisen perheystävällinen tai haluatteko tulla sellaiseksi? Tutustu Fambitionin Perheystävällisen työpaikan kehittämisen palveluihin.

Fambition teki in-house HR-roolissa töitä Terveystalolle

Fambition toimi in-house HR roolissa keväällä 2020. Terveystalolla oli tarve ulkoisille osaajille HRD- ja rekrytointitehtävissä.


Kiwa kaipasi työntekijöilleen uusia näkökulmia omaan hyvinvointiin ja työn tekemiseen sekä työntekijöille konkreettisia työkaluja ajanhallinnan ja arkihyvinvoinnin tueksi.

→ Lue lisää asiakastarinasta.


Isähaasteeseen tarttuneet työpaikat saivat työyhteisölleen relevantit ratkaisut isäystävällisyyden kehittämiseen. Kehitystarpeet tunnistettiin jokaiselle osallistuneelle työnantajalle tehdyn kyselyn ja konsultoinnin kautta. Lue tarkemmin Isähaasteesta.

Webp.net-resizeimage

Valmennuksia avainosaajille

Accenture on tarjonnut jo kahdesti avainosaajilleen Fambitionin valmennuksen. Accenturen väki on vakuuttanut meidät energiallaan ja sujuvalla yhteistyöllä! Accenture tarjoaa mm. strategian, digitaalisuuden ja teknologian asiantuntijapalveluita.
Webp.net-resizeimage

Oivallutuksia palveluyritykselle

Gofore on kasvuhaluinen digitalisaation palveluyritys, jonka kaksi työntekijää on osallistunut Fambitionin ruuhkavuosivalmennukseen. Goforen Arto Paasovaara kehui valmennusta Trendi-lehdelle 2/2018: "Olen tykännyt siitä, että olen päässyt miettimään perheen ja työelämän yhteensovittamisista monesta eri kulmasta. Kyse on pienistä oivalluksista ja muutoksista."
Webp.net-resizeimage (1)

Elämäntilanteen johtamisesta oppia

LSKL on tarjonnut esihenkilöilleen pitkäjänteisen valmennuksen, jonka aikana he kehittyivät perheystävällisen johtamisen esimerkillisiksi osaajiksi. LSKL kehittää lastensuojelua ja vaikuttaa rohkeasti yhteiskunnassamme.

Lisäksi olemme saaneet palvella asiakkainamme monia muita upeita edelläkävijöitä, joiden joukossa ovat olleet mm. kansainvälinen teknologiayhtiö, nimekäs konsultointiyritys sekä tunnettu rakennusyhtiö.

Haluatko mukaan?

Linda Rautanen
Työntekijäkokemuksen asiantuntija: yksilö- ja johtoryhmä-coaching, brain-based
050 570 8790

Työnantaja, haluaisitko nimesi näkyvän edelläkävijöiden joukossa?