Case Lyyti: Palkitsemisvalmennus tiiminvetäjille ja coaching-yhteistyö

Asiakkaamme

Lyyti tarjoaa asiakkailleen tapahtumahallintajärjestelmän. Lyytillä tehdään päivittäin työtä heidän tavoitteensa eteen, joka on olla Euroopan rakastetuin tapahtumamarkkinoinnin järjestelmä. Organisaatiossa on töissä 70 työntekijää ympäri Eurooppaa.

Lähtötilanne

Lyytissä kehitettiin uutta palkitsemismallia, kun he olivat yhteydessä Fambitioniin. Lyytin Head of People Emmi Rankonen kaipasi ulkopuolista kumppania valmentamaan tiiminvetäjiä palkitsemiskeskusteluihin. Valmennuksen tavoite oli lisätä tiiminvetäjien itsevarmuutta ja antaa työkaluja keskusteluihin työntekijöiden kanssa.

Ratkaisut

Fambition toteutti palkitsemisvalmennuksen Lyytin tiiminvetäjille alkuvuodesta 2021. 

Valmennuksen sisältö rakennettiin ketterästi yhdessä asiakkaan kanssa. Fambition korosti valmennuksessa ihmislähtöisiä lähestymistapoja ja työkaluja palkitsemiskeskusteluun.

Valmennuksen jälkeen olemme coachanneet Lyytin tiiminvetäjiä työssään ja coaching-yhteistyö jatkuu edelleen.

Kokemus ja palaute

Head of People Emmi Rankosen kommentit yhteistyöstä:

“Ryhmä- ja yksilövalmennukset ovat vastanneet odotuksiamme ja olemme saaneet niistä myös positiivista palautetta henkilöstöltämme. Fambition haluaa aidosti tuntea asiakkaan ja edistää organisaation kehittymistä omalta osaltaan.

Pidän Fambitionin sparrailevasta otteesta ja ihmiskeskeisyydestä tavoitteen ollessa kuitenkin selkeästi koko organisaation kehittyminen.

Olen kokenut yhteistyön avoimena, keskustelevana ja ratkaisukeskeisenä. Toimintamallit lähtevät aidosti asiakastarpeista ja täydentyvät hienosti Fambitionin ammattitaidosta. Erityiskiitos Fambitionille ketterästä ja valmentavasta tavasta toimia. “