coaching

Oma Coach -palvelu työpaikoille

Hyvinvoinnin ja ajattelun avuksi työntekijöille.
Syvällistä työntekijäymmärrystä strategisen kehittämisen tueksi.

Haluatteko tukea työntekijöitä poikkeusajassa ja samalla kehittää työntekijäkokemusta? Oma Coach -palvelumme on luotu vastaamaan näihin molempiin tarpeisiin samalla kertaa.

Palvelu sisältää:

  • Työntekijöille sovitun määrään tapaamisia ulkopuolisen, teille nimetyn Oma Coachin kanssa (toteutus etänä).
  • Kuukausittain Oma Coachinne yhteenveto työntekjijäkokemuksen krittisistä huomioista.
  • HR:lle ja johdolle asiantuntijoidemme ehdotukset nopeiksi toimenpiteiksi työntekijäkokemuksen parantamiseksi.

Coaching on aina luottamuksellista. Oma Coachin huomiot ja suositukset esitetään yleisellä tasolla ja anonyymisti. Kannustamme työpaikkoja läpinäkyvyyten, ja yhteenvetomme ovat tämän vuoksi aina julkisia koko työyhteisölle.

Miksi Oma Coach?

Yhdistämme coaching-osaamisen vankkaan HR-kokemukseen. Tämän ansiosta käännämme coachingin kautta saadut havainnot työnantajalle arvokkaaksi työntekijäymmärrykseksi.

Tässä ajassa on tärkeää olla koko ajan työntekijöiden pulssilla. Oma Coach on työkalu tähän.

Mitä työntekijä saa?

Coaching auttaa työntekijää esimerkiksi selkiyttämään ajatuksiaan ja priorisoimaan työtehtäviään, tunnistamaan voimavaroja ja vahvistamaan itsetuntemusta.

Coaching lähtee aina liikkeelle työntekijän sen hetken omasta tilanteesta ja tavoitteista ja se sopii kaikille roolista, tehtävästi ja organisaatiotasosta riippumatta.

Näinä poikkeusaikoina työntekijät arvostavat erityisesti yksilöllistä tukea ja aitoa kohtaamista. Tähän coaching tarjoaa erinomaisen työkalun.

Mitä työnantaja saa?

Kokeneet coachimme osaavat kääntää coachingeista saadut havainnot konkreettiseksi, työnantajalle hyödylliseksi työntekijäymmärrykseksi. Kuukausittaiset yhteenvedot sisältävät työntekijäkokemuksen kannalta kriittiset huomioit sekä suositukset, miten voitte reagoida ja vastata ketterästi työntekijöiden tarpeisiin.

Valmentaja

Linda Rautanen
Työntekijäkokemuksen asiantuntija: yksilö- ja johtoryhmä-coaching, brain-based
050 570 8790

 

Lindasta on ollut minulle suuri apu. Lindan teettämien tehtävien ja oikeiden kysymysten avulla löysin jälleen “oikealle polulle”. Tapaamiset Lindan kanssa olivat inspiroivia ja rauhoittavia. Olen harrastanut liikuntaa sekä joukkueissa että yksilönä. Huippusuorituksiin olen päässyt aina oikean valmentajan kanssa. Sama pätee myös työelämässä. Linda on huippuvalmentaja.

Elina Otsala

Innostuitko? Hienoa, niin mekin!