Isahaaste-famin-sivulle

Mitä tapahtui, kun joukko aktiivisia isiä sisuuntui perhevapaauudistuksen odottamiseen? Tapahtui Isähaaste, ainutlaatuinen yhteistyö isien työntekijäkokemuksen parantamiseksi.

Haasteen aloittivat Tekniikan Akateemiset TEK, Siili Solutions & Knowit. Idean isät olivat Mike Arvela, Aku Karjalainen, Juho Toivola & Tommi Koivisto.

Ratkaisut

Fambition auditoi ja konsultoi haasteeseen tarttuneita työnantajia sekä tietysti toteutti ja mahdollisti kokonaisuuden. Työnantajat saivat Fambitionin konsultoinnin avulla sekä nopeita ratkaisuja että kattavaa kehitysnäkymää siihen, miten käytännössä parantaa isien yksilöllisen Työntekijäkokemuksen erityistä vaihetta: Elämäntilannekokemusta.

Ratkaisuissa nostimme esiin Työntekijäkokemuksen kriittisten hetkien kehityskohteita mm. johtamisen, HR-prosessien, käytäntöjen sekä ulkoisen ja sisäisen viestinnän osalta.

Asiakkaamme

Isähaasteen kannanoton mukaan jokaisella isällä on oikeus saada elämäänsä molemmat: mielekäs työ sekä läheinen isä-lapsisuhde. Kiitos upeille asiakkaillemme!

Tulokset

Paitsi, että jokainen työnantaja sai erinomaiset ratkaisut jatkokehitystä varten, niin Isähaaste sai myös mittavaa medianäkyvyyttä. Asiakkaamme pääsivät puhumaan Isähaasteesta mm. Ylen aamu-tv:ssä parhaaseen lähetysaikaan, Talouselämän artikkelissa sekä Ilta-Sanomissa. Isähaaste huomioitiin myös Helsingin Sanomien pääkirjoitussivun kolumnissa.

Isähaaste myös palkittiin toukokuussa 2019 Miehen työ 2019 -palkinnolla. Tasa-arvoasiain neuvottelukunta TANE myönsi palkinnon Isähaasteelle isien työn ja perheen yhteensovittamisen edistämisestä asenteisiin ja työelämän käytäntöihin vaikuttamalla. Lue lisää.

Mitä seuraavaksi?

Isähaaste on päättynyt, mutta autamme mielellämme työntekijäkokemuksenne nykytilan auditoinnissa (ml. Quick Fixit) sekä kokonaisvaltaisemmin konsultoimalla, kun haluat parantaa Työntekijäkokemustanne rakentamalla työntekijöillesi yksilölliset Kokemuspolut.

Lue lisää palveluistamme täältä.

Asiantuntija

Linda Rautanen
Työntekijäkokemuksen asiantuntija: yksilö- ja johtoryhmä-coaching, brain-based
050 570 8790

Isähaasteen hieno medianäkyvyys yllätti ja ihastutti!