Medialle

Tervetuloa, toimittaja! Fambition on esiintynyt usein mediassa, joten keräsimme tänne muutamia meistä tehtyjä juttuja. Tässä mainittujen lisäksi Fambition on ollut esillä asiantuntijana mm. HBL:ssä, Tekniikka&Taloudessa ja Faktassa. Kaikesta medianäkyvyydestämme listaus täällä.

Asiantuntijamme auttavat toimittajia mielellään kysymyksissä, jotka liittyvät esimerkiksi

  • työntekijäkokemukseen
  • työn ja muun elämän tasapainoon,
  • perheystävällisyyteen
  • moderniin työhyvinvointiin,
  • työkulttuurin johtamiseen, tai vaikkapa
  • isyyteen tasa-arvoisemmassa työelämässä.

 

TE_logo_400x400

Talouselämä: "Jos perheet ovat onnellisia, myös työnantajat ovat"

"Työn ja perheen tasapainosta hyötyy myös työnantaja, sillä hyvinvoiva isä on motivoitunut, energinen ja tuottava työntekijä", kirjoitti 30.8.2018 Talouselämä, jonka toimittaja raportoi Fambitionin mahdollistaman Isähaaste-kampanjan tilaisuudesta.
Isähaaste

Ylen aamu-tv: Isähaasteella rohkaistaan yrityksiä perheystävällisiksi

Fambitionin mahdollistaman Isähaasteen keulahahmot, it-yhtiö Siili Solutionsin toimitusjohtaja Timo Luhtaniemi sekä isät Aku Karjalainen ja Tommi Koivisto kertoivat, miten poliittinen ilmapiiri sai heidät sisuuntumaan ja haastamaan työnantajat muutoksen tekijöiksi. Ylen aamu-tv 17.8.2018.
og-ilta-sanomat-1920px.19ffca4ce16602a2

Ilta-Sanomat: Johtajat luovat kulttuuria ja kannustavat

Julkinen keskustelu pyörii turhan usein vain kustannuskysymyksissä, sanoi it-yhtiö Siili Solutionsin toimitusjohtaja, nykyisin kahdeksan lapsen isä Timo Luhtaniemi Ilta-Sanomille. " Liian harvoin puhutaan siitä, mitä se (perheen ja työn tasapaino) tuo hyvinvointiin."
og-hs-1920px.0b32cfc071669751

HS pääkirjoitussivu: "Perheistä pitäisi puhua työelämässä enemmän"

"Pää pois pensaasta ja katse omaan organisaatioon: miten siellä tarjotaan uran alkuvaiheen polkuja naisille ja miehille", kirjoittaa toimituspäällikkö Anu Ubaud Helsingin Sanomien pääkirjoitussivulla 6.10.2018, ja mainitsee asiantuntijayritys Fambitionin alulle paneman muutoksen.

Tässä mainittujen lisäksi Fambitionin asiantuntijoita on haastateltu ekonomien ja insinöörien jäsenlehtiin, ja meidät on mainittu asiantuntijana mm. HBL:ssä, Tekniikka&Taloudessa, Faktassa, Trendissä, Annassa ja Vauva.fi:ssä. Kaikesta medianäkyvyydestämme listaus täällä.