Ruuhkavuosityöpajasta itsetuntemusta ja eväitä arkeen

Ruuhkavuosityöpaja tarjoaa osallistujille uusia oivalluksia itsetuntemukseen, hyvinvointiin, sujuvaan arkeen ja ammatillisen minän kukoistukseen. Työpaja on oiva keino tukea työntekijöiden tai vaikkapa ammattijärjestön jäsenten kokonaisvaltaista hyvinvointia ruuhkavuosissa. Ruuhkavuosityöpajan sisältö pohjautuu Fambitionin asiantuntijoiden kirjoittamaan Ruuhkavuosiopas rakenna hyvä arki ja kukoista töissä -tietokirjaan (ilmestyy 10.4.2019).

Asiantuntijoiden ja esihenkilöiden akavalainen ammattijärjestö Specia on tarjonnut jäsenilleen ratkaisukeskeisiä työpajojamme. Kysytään Specian palvelupäällikkö Hanna-Mari Kosken kokemuksia niistä!

Miksi päätitte järjestää ruuhkavuosityöpajoja?

“Tarjoamme jäsenillemme tietoa ajankohtaisista ilmiöistä työelämän kentällä sekä työhyvinvointiin liittyvistä teemoista. Meillä on paljon ruuhkavuosiaikaa eläviä jäseniä, ja ajanhallintaan sekä stressin vähentämiseen liittyviä teemoja on pyydetty paljon tilaisuuksiin aiheiksi.”

“Lisäksi koemme vahvaa arvokumppanuutta Fambitionin kanssa.”

Millaisia kokemuksia saitte?

“Aihe on saanut paljon kiitosta ja työpajoihin on tullut paljon osallistujia.”

“Työpajat ovat vahvasti vertaistukea tarjoavia sekä omia ajatuksia sparraavia. Tämä tyyli toimi oikein loistavasti tässä teemassa. Osallistujat ovat antaneet todella hyvää palautetta: he saivat motivaatiota, inspiraatiota sekä ihan konkreettisia eväitä arjen hallintaan.”

Osallistujat saivat ruuhkavuosityöpajoista motivaatiota, inspiraatiota sekä ihan konkreettisia eväitä arjen hallintaan.

Hanna-Mari Koski, Specia ry

Kenelle ruuhkavuosityöpaja sopii?

“Suosittelen ruuhkavuosityöpajoja erityisesti asiantuntijatyötä tekeville lapsiperhearkea eläville vanhemmille.”

Kiitos Hanna-Mari!

Ruuhkavuosille tunnusomaisia työn ja muun elämän yhteensovittamisen haasteita koetaan erityisesti silloin, kun työntekijällä on hoivavastuuta esimerkiksi omista lapsista tai vanhemmista. Fambition suositteleekin ruuhkavuosityöpajoja esimerkiksi työnantajille, yhdistyksille tai järjestöille, jotka haluavat tarjota inspiroivaa ja vaikuttavaa sisältöä työn ja muun elämän onnistuneesta yhteensovittamisesta työntekijöilleen tai jäsenilleen.

Lue lisää ruuhkavuosityöpajan sisällöstä ja hinnoista täältä.

 

Kirjoittanut Fambitionin markkinointistrategi Laura Rönnholm, joka on myös yksi Ruuhkavuosioppaan kirjoittajista.