Läheisen kuolema ja suru - töissä

Läheisen kuolema ja suru töissä -verkkokurssi työpaikoille

Vastuullinen ja inhimillinen työnantaja osaa huomioida työntekijöiden erilaisia elämäntilanteita, joista traagisin on kuoleman ja surun kohtaaminen joko työyhteisössä tai työntekijän lähipiirissä.

Työnantajilta odotetaan ajassamme yhä enemmän sosiaalista ja inhimillistä vastuuta suhteessa yhteiskuntaan sekä omiin työntekijöihin. Surun ja surevan kohtaaminen on osa vastuullisempaa ja inhimillisempää työelämää. Me Fambitionissa haluamme nostaa asian merkitystä esille ja olemme koonneet verkkokurssin työpaikoille käytettäväksi. Läheisen kuolema ja suru -verkkokurssi perustuu asiantuntijatietoon ja kokemusasiantuntijoiden kokemuksiin, ja se on tehty yhteistyössä surujärjestöjen yhteisen Surevan kohtaaminen -hankkeen kanssa.

Esihenkilölle, jonka työntekijää suru kohtaa
HR:lle ja työyhteisön edustajalle
Konkreettinen ohjeistus ja toimintamalli surevan ihmisen kohtaamiseen ja töihinpaluun tukemiseen työpaikalla ennakoivasti tai akuutissa tilanteessa. Kurssi antaa edellytykset rakentaa työpaikalla ennakoivasti kriisi- tai toimintasuunnitelman.
Kurssi sisältää tulostettavat muistilistat, joita voidaan hyödyntää laajemmin organisaatiossa.

Verkkokurssilla käydään läpi surun olemusta ja annetaan ohjeita surevan ihmisen kohtaamiseen ja tukemiseen työpaikalla. Kurssi antaa myös eväitä työyhteisön tukemiseen surun käsittelyssä.

Läheisen kuolema ja suru -verkkokurssin voi ostaa helposti seuraamalla sivun alalaidassa olevaa linkkiä tai laittamalla meille sähköpostia osoitteeseen: info@fambition.fi. Kurssin hinta on 89€ + alv 24% ja kurssin sisältö on käytettävissä kolmen kuukauden ajan. Verkkokurssin tuotoilla tuetaan surujärjestöjen arvokasta työtä. Jokaisesta ostetusta kurssista 30€ menee surujärjestöjen Surevan kohtaaminen -toimintaan.

Lisää aiheesta blogissa: Luottamus ansaitaan työntekijäkokemuksen kriittisssä hetkissä – Vastuullinen työnantaja, näin tuet surevaa.

Kurssi antaa arvokasta tietoa ja konkreettisia neuvoja menetyksen kohdanneen työntekijän kohtaamiseen ja käytännön asioiden hoitamiseen.

Erityisesti pidän valmiiksi sanoitetuista malleista tilanteeseen, jolloin oikeiden sanojen löytäminen tuntuu hyvin vaikealta ellei mahdottomalta.

Materiaali herättelee miettimään ns. akuuttitilanteen jälkeistäkin aikaa.
Arvokas materiaali kaikille työnantajille.

Merja Roponen, Konsultti ja partneri, Paju Consulting

Ota yhteyttä

Linda Rautanen
050 570 8790

Tutustu verkkokurssiin!