Kuva: Pexels

Autamme rakentamaan uuden ajan työntekijäkokemuksen

Fambition on työntekijäkokemuksen vahva asiantuntija ja kumppani, joka haluaa auttaa työnantajia menestymään. Tiedämme, että arvokkaiden osaajien sitouttaminen ja houkuttelu oman toimialan parhaalla työntekijäkokemuksella on kannattavaa asiakkaamme liiketoiminnalle.

Tällä hetkellä HR-johtamista ei juuri kehitetä tukemaan työntekijäkokemusta, vaikka nimikkeitä muutetaan Employee Experience -alkuisiksi.

Moni ajattelee yhä, että henkilöstöllä olisi vain yksi jaettu kokemus tai työsuhteen elinkaari. Fambition auttaa rakentamaan toisenlaisen, uuden ajan yksilöllisen työntekijäkokemuksen.

Fambition auttaa työntekijäkokemuksen kaikilla osa-alueilla: tutkimme, mittaamme, annamme myös nopeita ratkaisuja sekä kehitämme johtamista, kulttuuria, käytäntöjä, prosesseja ja viestintää.

Arvomme

Yhteiskunta, työelämä ja ihmisten arvot muuttuvat. Uskomme, että työnantajan on juuri nyt tärkeää kohdata työntekijänsä kriittisissä hetkissä juuri oikealla tavalla. Haluamme, että parhaat osaajat ovat töissä parhailla työnantajilla.

Ratkaisukeskeisyys

Haluamme keskustella rakentavassa hengessä ja löytää konkreettisia ratkaisuja työelämän epäkohtiin. Meille on tärkeää perustella asiamme todennetuilla faktoilla.

Yhdessä tekeminen

Haluamme toimia yhdessä työnantajien ja työntekijöiden kanssa. Luotamme yhteistyön ja verkostojen voimaan sekä viisauteen.

Rohkeus

Haluamme rohkaista asiakkaitamme olemaan muuttuvan työelämän edelläkävijöitä. Uskomme itseemme ja asetamme tavoitteemme korkealle.

Tasapaino

Tiedämme, että tasapaino elämän eri alueiden välillä lisää hyvinvointia. Vapaa-aika on voimavara, johon panostaminen kannattaa jokaisen näkökulmasta.

Saimme auditoinnista hyvän ja selkeän listan kehityskohteisiin ja nämä vieläpä listattuna helpoimmasta hankalimpaan. Tämä on hyvä keino saada ulkopuolinen näkemys työpaikan HR-käytäntöihin ja herätellä katsomaan käytäntöjä ja prosesseja työntekijöiden perspektiivistä.

Jenni Rouvinen, HR Manager, Cloubi

Kiinnostuitko? Kerromme mielellämme tarkemmin palveluistamme.