Purpose - työntekijäkokemus

Autamme rakentamaan uuden ajan työntekijäkokemuksen

Fambition on työntekijäkokemuksen vahva asiantuntija ja kumppani, joka haluaa auttaa työnantajia menestymään. Lähestymistapamme työntekijäkokemuksen kehittämiseen on Agile HR ja ketterän kehittämisen työkalut. Kaikki konsultointiprosessimme perustuvat ketteriin ja käyttäjälähtöisiin menetelmiin.

Fambitionin purpose: Ihmiskeskeisyyden vallankumous.
Hyvä työntekijäkokemus tehdään yhdessä – ihmisten tarpeita, toiveita ja tunteita kuunnellen.

Kaikki lähtee ihmiskäsityksestä. Autamme kehittämään työntekijäkokemustanne yksilöllisesti tuomalla ihmiset toiminnan keskiöön. Näemme ihmiset sisäisesti motivoituneina, uteliaina oppijoina, jotka tekevät parhaansa ja kehittävät aktiivisesti itseään. Kehitämme siis työntekijäkokemusta ihmisten tarpeita, toiveita ja tunteita kuunnellen.

Arvomme

Vapaus

Elämme ja teemme työtä vapaudesta, emme pelosta käsin.  Vapauteen kuuluu luottamus intuitioon ja virtaavuuteen. Merkitykselliset asiat eivät synny pakottamalla vaan vapauden kautta.

Rakkaus

Meille kaiken perustana on positiivinen ihmiskäsitys ja usko siihen, että jokainen ihminen tekee parhaansa. Teemme työtä rakkaudesta työntekijäkokemuksen kehittämiseen ja rakkaudesta ihmiskeskeisempään työelämään.

Rohkeus

Kasvun asenne ohjaa meitä kokeilemaan, kehittymään ja asettamaan innostavia tavoitteita sekä itsellemme että asiakkaillemme. Tuomme rohkeasti esille tulevaisuuden työn ja työntekijäkokemuksen uusia suuntia.

Ketteryys

Ketteryys on meille työväline sekä myös ajattelun ja olemisen tapa. Uskomme yhdessä tekemiseen, avoimuuteen, kokeilemiseen, epäonnistumiseen ja jatkuvaan kehittymiseen.

Saimme auditoinnista hyvän ja selkeän listan kehityskohteisiin ja nämä vieläpä listattuna helpoimmasta hankalimpaan. Tämä on hyvä keino saada ulkopuolinen näkemys työpaikan HR-käytäntöihin ja herätellä katsomaan käytäntöjä ja prosesseja työntekijöiden perspektiivistä.

Jenni Rouvinen, HR Manager, Cloubi

Kiinnostuitko? Kerromme mielellämme tarkemmin palveluistamme.