Purpose - työntekijäkokemus

Autamme rakentamaan uuden ajan työntekijäkokemuksen

Fambition on työntekijäkokemuksen vahva asiantuntija ja kumppani, joka haluaa auttaa työnantajia menestymään. Tiedämme, että arvokkaiden osaajien sitouttaminen ja houkuttelu oman toimialan parhaalla työntekijäkokemuksella on kannattavaa asiakkaamme liiketoiminnalle.

Fambitionin purpose: Ihmiskeskeisyyden vallankumous.
Hyvä työntekijäkokemus tehdään yhdessä – ihmisten tarpeita, toiveita ja tunteita kuunnellen.

Moni ajattelee yhä, että henkilöstöllä olisi vain yksi jaettu kokemus tai työsuhteen elinkaari. Fambition auttaa rakentamaan toisenlaisen, uuden ajan yksilöllisen työntekijäkokemuksen.

Fambition auttaa työntekijäkokemuksen kaikilla osa-alueilla: tutkimme, mittaamme, annamme myös nopeita ratkaisuja sekä kehitämme johtamista, kulttuuria, käytäntöjä, prosesseja ja viestintää.

Arvomme

Vapaus

Elämme ja teemme työtä vapaudesta, emme pelosta käsin.  Vapauteen kuuluu luottamus intuitioon ja virtaavuuteen. Merkitykselliset asiat eivät synny pakottamalla vaan vapauden kautta.

Rakkaus

Meille kaiken perustana on positiivinen ihmiskäsitys ja usko siihen, että jokainen ihminen tekee parhaansa. Teemme työtä rakkaudesta työntekijäkokemuksen kehittämiseen ja rakkaudesta ihmiskeskeisempään työelämään.

Rohkeus

Kasvun asenne ohjaa meitä kokeilemaan, kehittymään ja asettamaan innostavia tavoitteita sekä itsellemme että asiakkaillemme. Tuomme rohkeasti esille tulevaisuuden työn ja työntekijäkokemuksen uusia suuntia.

Ketteryys

Ketteryys on meille työväline sekä myös ajattelun ja olemisen tapa. Uskomme yhdessä tekemiseen, avoimuuteen, kokeilemiseen, epäonnistumiseen ja jatkuvaan kehittymiseen.

Saimme auditoinnista hyvän ja selkeän listan kehityskohteisiin ja nämä vieläpä listattuna helpoimmasta hankalimpaan. Tämä on hyvä keino saada ulkopuolinen näkemys työpaikan HR-käytäntöihin ja herätellä katsomaan käytäntöjä ja prosesseja työntekijöiden perspektiivistä.

Jenni Rouvinen, HR Manager, Cloubi

Kiinnostuitko? Kerromme mielellämme tarkemmin palveluistamme.