Kuva: Unsplash

FAM Coach – yksilövalmennusta

Tuntuuko siltä, että kaipaisit hetken aikaa reflektoida omaa työtäsi, hyvinvointiasi tai uraasi? Haluaisitko parantaa itsetuntemustasi tai saada apua urasiirtymässä?

Mitä saat valmennuksesta?

Coaching-prosessin aikana kartoitetaan coachattavan tilanne kokonaisvaltaisesti ja pyritään vahvistamaan toimijuutta. Ratkaisukeskeinen coaching auttaa tunnistamaan omia resursseja, vahvistamaan itsetuntemusta ja löytämään vahvuuksia toivotun lopputuloksen suhteen.

Coachingilla on tutkitusti merkittävä positiivinen vaikutus yksilön hyvinvointiin, tavoitteiden saavuttamiseen, resilienssiin, työhön asennoitumiseen ja itsetuntemukseen.

Näin me autamme

FAM Coach on yksilövalmennus, jonka peruspaketti sisältää 3 tapaamiskertaa.

Ratkaisukeskeinen uravalmennus painottaa myönteisyyttä, valmennettavan voimavaroja sekä myönteistä tulevaisuuteen suuntautumista ongelmien sijaan. Tämä tuottaa lähestymistapana nopeasti tuloksia.

Minkälaisia tuloksia tai palautetta olemme saaneet?

  • arkihyvinvointi kohenee
  • uratavoitteet ja ajatukset kirkastuvat
  • itsetuntemus kasvaa
  • toimijuus vahvistuu

Mitä tämä maksaa?

Jos maksat itse Jos työnantaja maksaa
  • kolmen (3) valmennuskerran paketti 350 euroa (sis. ALV 24 %).
  • Mothers in Business MiB ry:n jäsenille 10 %:n alennus.
  • hinta toimeksiannon laajuuden mukaan.

 Tunnetko jonkun, jolle voisi olla tästä iloa? Kerro hänelle!

Kuka coach on?

Linda on ratkaisukeskeinen coach, HR-ammattilainen ja kauppatieteiden maisteri. Hän on toiminut yli 10 vuotta HR-tehtävissä, ja ratkaissut työn ja hyvinvoinnin haasteita eri organisaatioissa. Keskittynyt ratkaisukeskeiseen valmentamiseen vuodesta 2012.  Viimeisimpänä opiskellut keväällä 2019 Brain-Based Coaching -sertifikaatin neurotieteeseen pohjautuvasta valmentamisesta. Valmentajana Linda on menestyksekkäästi coachannut asiakkaitaan kohti tavoitteitaan. Pyydä lisätietoa tai tarkempi tarjous Lindalta: linda.rautanen@fambition.fi tai varaa suoraan aika yksilövalmennukseen alta.

Valmentaja

Linda Rautanen
Työntekijäkokemuksen asiantuntija: yksilö- ja johtoryhmä-coaching, brain-based
050 570 8790

 

Lindasta on ollut minulle suuri apu. Lindan teettämien tehtävien ja oikeiden kysymysten avulla löysin jälleen “oikealle polulle”. Tapaamiset Lindan kanssa olivat inspiroivia ja rauhoittavia. Olen harrastanut liikuntaa sekä joukkueissa että yksilönä. Huippusuorituksiin olen päässyt aina oikean valmentajan kanssa. Sama pätee myös työelämässä. Linda on huippuvalmentaja.

Elina Otsala

Innostuitko? Hienoa, niin mekin!

Varaa aika yksilövalmennukseen täältä.